Our Blogposts

Yet preference connection unpleasant yet melancholy but end appearance. And excellence partiality estimating terminated day everything.
20 oktober 2023
Hans van Breukelen

Ooit vroeg iemand aan mij: "waar heeft het leven jou voor uitgevonden?" Ik hoefde daar niet lang over na te denken: "ik ben een geboren onderwijzer." Daarmee bedoel ik dat ik het mooi vind om mensen te zien ontwikkelen in en door verbinding met anderen. De Driessen Foundation maakt dit mogelijk door juist mensen die het nodig hebben […]

Read More
2 oktober 2023
Harold de Wit

Toen ik in 2018 werd gediagnostiseerd met de Ziekte van Parkinson, besefte ik pas echt welke impact het hebben van werk, maar met name Werkgeluk, kan hebben op de levens van mensen. Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar vanuit mijn rol bij de Driessen Foundation nu zelf mijn bijdrage kunnen leveren aan het mogelijk maken […]

Read More
1 juni 2017
Jan Driessen

‘Als je zelf meer mogelijkheden hebt dan is het een voorrecht om iets voor anderen te kunnen betekenen. En niet om er zelf beter van te worden maar om anderen zich beter te laten voelen’.

Read More
5 januari 2017
Antoinette Knoet-Michels

'De Driessen Foundation staat voor werkgeluk. Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet ik, dat het voorrecht om werk te vinden en houden niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Soms heb je een extra steun(tje) nodig. Geweldig dat ik die steun via de Foundation mag geven'.

Read More
4 januari 2017
Jeu Claes

‘Wat is er mooier dan mensen te helpen. Ik persoonlijk word daar heel gelukkig van. En vooral als ik dit geluk via de Driessen Foundation kan delen met mensen die een opstapje richting de arbeidsmarkt kunnen gebruiken. Hen werkgeluk laten ervaren geeft mij een hoop extra energie en voldoening'.

Read More
3 januari 2017
Michaël Munnich

‘Ondernemen is een prachtige uitdaging. Het geeft enorm veel voldoening wanneer je mensen verder helpt in hun ontwikkeling. Zeker wanneer je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunt helpen om de afstand te verkleinen. Dat maakt ondernemen pas echt compleet’.

Read More
2 januari 2017
Josine Verschuren-Driessen

‘Samen goed voor elkaar. Dat is waar het om draait bij de Foundation. Door net dat beetje extra te doen voor mensen die net dat beetje extra nodig hebben, kunnen we samen het verschil maken’.

Read More
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Naar de inhoud springen