Feestwaardig

De Driessen Foundation is jarig. Precies vandaag bestaat onze stichting 4 jaarVoor de officiële oprichtingsdatum speelde maatschappelijke betrokkenheid ook al een grote rol binnen Driessen Groep. De activiteiten uit de beginjaren waren veelal kleinschalig en lokaal georiënteerd. De groei van Driessen Groep maakte het mogelijk om meer te kunnen betekenen voor de wereld om ons heen. Vanuit die gedachte én de passie voor ‘mens en werk’ is in 2017 officieel de Driessen Foundation in het leven geroepen.  

Met trots blikken we terug op de afgelopen jaren waarin we, samen met de goede doelen die we steunen én de inzet van onze ambassadeurs, voor veel mensen inclusief werkgeluk wisten te creërenMet veel enthousiasme gaan we ook de komende jaren aan de slag voor al die mensen waarvoor een zelfstandige positie op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. 

Daarnaast zullen we ons de komende periode gaan richten op het vorm en inhoud geven aan inclusieve stages binnen de familie van bedrijven van Driessen Groep én richten we onze pijlen op de verdere ontwikkeling van koffiebar Jan&Koek 

Over Jan&Koek 

Jan&Koek is, naast een waardevolle dagbestedingsplek, een centrale ontmoetingsplaats op de Brainport Human Campus in HelmondZodra de coronamaatregelen het toelaten, kunnen medewerkers en bezoekers hier dagelijks terecht voor versbereide koffie & thee, zelfgebakken koeken en nog veel meer smakelijke blijmakers. Maar heel eerlijk, Jan&Koek is eigenlijk een smoes om ons doel te bereiken: werkgeluk creëren voor onze bevlogen Jan&Koek-medewerkersZij hebben een verstandelijke beperking, maar dat is niet wat ze bijzonder maakt. Hun talent wel. En dat is wat ze bij Jan&Koek inzetten om hun doelen en dromen te bereiken. We kunnen niet wachten om de deuren van Jan&Koek officieel te openen en alle bezoekers met open armen (uiteraard op gepaste afstand) te ontvangen. 

Proost 

Onze inzet voor kwetsbare mensen blijft nodig om de ambitie van een inclusieve arbeidsmarkt te realiseren. En wie weet wat er in de toekomst nog op ons pad gaat komen dus we houden onze oren en ogen open voor nieuwe inclusieve kansen. Maar eerst blazen we vandaag de vier kaarsjes op onze feesttaart uit en proosten we met een bakje koffie op de afgelopen jaren én al die jaren die komen gaan.