In­za­me­lings­ac­tie voor het goede doel 

Verschillende collega’s van Driessen Groep gaven vorige week gehoor aan de oproep om tijdens de jaarlijkse zomerbijeenkomst oude laptops en computers in te leveren voor het goede doel. De opbrengst is bestemd voor het HomeComputerMuseum in Helmond die op haar beurt weer een mooie sociale bestemming heeft voor de gedoneerde apparatuur. 

Bart van den Akker, directeur van het HomeComputerMuseum, is erg tevreden met de opbrengst: “Onze collega’s met een arbeidsuitdaging gaan er voor zorgen dat de gedoneerde spullen worden opgeknapt en dat de data op een veilige manier worden verwijderd. Vervolgens schenken wij de laptops aan Stichting Leergeld die op hun beurt de laptops beschikbaar stellen aan gezinnen met een kleine portemonnee. Mooi dat we in samenwerking met de Driessen Foundation kunnen bijdragen aan een waardevolle en duurzame kringloop van werk en geluk.” 

Over het HomeComputerMuseum 

Het HomeComputerMuseum in Helmond is meer dan een museum. Naast een unieke collectie van historische apparatuur beschikt het museum over een reparatieafdeling en een kleine sociale werkplaats. In het interactieve museum maak je een reis door de tijd via de geschiedenis van de thuiscomputer. Kijk hier voor meer informatie.