Onderzoek levert meer op dan tevreden klanten

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven, houdt Driessen Groep jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek onder al haar relaties van Driessen, IJK, ReijnMensium en The Solutions FactoryAls dank voor deelname doneerde Driessen Groep, namens elke deelnemer, € 2,50 aan We Are Ctalents, een van de initiatieven die wij vanuit de Driessen Foundation steunen. 

Het totaalbedrag van €2.205,- werd enthousiast ontvangen door Sandra Ballij, CEO Ctalents. “Met dit bedrag kunnen we nog meer jonge professionals, met een zintuigelijke uitdaging, door middel van ons online platform helpen. We bieden hen kosteloos trainingen aan waarbij ontwikkelen, inspireren en verbinden centraal staat. Deze donatie zetten we in voor het ontwikkelen van een praktische leerlijn voor (toekomstige) werknemers, gericht op de financiële huishouding. Een welkome aanvulling van ons huidige aanbod.” 

Over We Are Ctalents 

Je talent telt, niet of je doof of slechthorend bent. Dat is de boodschap van We Are Ctalents. Iedereen met een visuele of auditieve beperking die gemotiveerd is om te werken verdient een kans op een betaalde baan. Net als ieder ander. Een werkplek waarin talent tot uiting komt. We Are Ctalents helpt jonge professionals, met een zintuigelijke uitdaging, door competenties en vaardigheden te vergroten. Zij bieden een platform aan en een gratis educatieprogramma met het doel; arbeidsparticipatie bevorderen. Kijk hier voor meer informatie.